EZERFÉNYŰ

310.00 RON
(Csak rendelésre)
Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: Függőlámpák

A lámpaburát a nemes bronzba hajló arany és az elegáns ivory színezés teszi különlegessé. Megannyi apró, mintába rendezett lyukacskán keresztül szűrődik át a meleg fény. Hangulatfényként főleg nappaliba, konyhába, az étkezőasztal fölé érdemes elhelyezni, mivel hozzájárul a kellemes hangulat megteremtéséhez. Diszkrét színeivel nappal is szobáink dísze lehet.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető textúrája göröngyös felületet képez. Széle aszimmetrikus.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 29,5 cm

Magassága: 18,5 cm

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
A lámpaburát a nemes bronzba hajló arany és az elegáns ivory színezés teszi különlegessé. Megannyi apró, mintába rendezett lyukacskán keresztül szűrődik át a meleg fény. Hangulatfényként főleg nappaliba, konyhába, az étkezőasztal fölé érdemes elhelyezni, mivel hozzájárul a kellemes hangulat megteremtéséhez. Diszkrét színeivel nappal is szobáink dísze lehet. Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető textúrája göröngyös felületet képez. Széle aszimmetrikus.A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 29,5 cmMagassága: 18,5 cmA termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data