Felszusszanás

360.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: Függőlámpák

A lámpaernyő főleg a szobanövények kedvelőinek készült, olyan lakóterekbe, ahol a növények előkelő helyet foglalnak el. Bár a filodendront óriási leveleiről ismerjük, a lámpán diszkrét formában köszönnek vissza. A lámpabúrát a nemes, bronzba hajló arany és az elegáns ivory színezés teszi különlegessé. A könnyező pálma levelei aprólékos munkával vékony falemezből, elektromos lombfűrész segítségével készültek. A kétféle zöld árnyalat váltakozása különös ritmust kölcsönöz a burának.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető textúrája göröngyös felületet képez. Széle aszimmetrikus.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 39 cm

Magassága: 18 cm

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
A lámpaernyő főleg a szobanövények kedvelőinek készült, olyan lakóterekbe, ahol a növények előkelő helyet foglalnak el. Bár a filodendront óriási leveleiről ismerjük, a lámpán diszkrét formában köszönnek vissza. A lámpabúrát a nemes, bronzba hajló arany és az elegáns ivory színezés teszi különlegessé. A könnyező pálma levelei aprólékos munkával vékony falemezből, elektromos lombfűrész segítségével készültek. A kétféle zöld árnyalat váltakozása különös ritmust kölcsönöz a burának. Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető textúrája göröngyös felületet képez. Széle aszimmetrikus.A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 39 cmMagassága: 18 cmA termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data