FETTI (mini)

390.00 RON
A kollégáink jelentkeznek a lehető legrövidebb időn belül!
Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Kategóriák: Függőlámpák

A FETTI modellek a lányos szobák igazi kiegészítői. A lápaernyőre érdemes nappal is felnézni, hiszen a mintás belső díszíti a mennyezetetet. Egy lámpa nappal is legyen szép. A visszafogott, de rendkívül nőies lazacszínt remekül kiemeli a törtfehér belső, melyen fekete és diszkréten csillogó arany csíkok váltakoznak. A mintázat egyszerre minimalista és egyszerre dinamikus.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös textúrája.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval és kerámia foglalattal használható.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 40 cm

Magassága: 20 cm

Rendelésre készülhet nagyobb méretű lámpaernyő, azaz a FETTI maxi: 50 cm átmérő, 25 cm magasság, gyérebb mintázat. Kérjen árajánlatot!

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
A FETTI modellek a lányos szobák igazi kiegészítői. A lápaernyőre érdemes nappal is felnézni, hiszen a mintás belső díszíti a mennyezetetet. Egy lámpa nappal is legyen szép. A visszafogott, de rendkívül nőies lazacszínt remekül kiemeli a törtfehér belső, melyen fekete és diszkréten csillogó arany csíkok váltakoznak. A mintázat egyszerre minimalista és egyszerre dinamikus.Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös textúrája.A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval és kerámia foglalattal használható.A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 40 cmMagassága: 20 cmRendelésre készülhet nagyobb méretű lámpaernyő, azaz a FETTI maxi: 50 cm átmérő, 25 cm magasság, gyérebb mintázat. Kérjen árajánlatot! A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data