Kézműves éjjeli lámpa állvánnyal - CSÁBÍTÁS

260.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: Éjjeli lámpák

A nő, aki csábít, rendkívül magabiztos. Harmóniában van önmagával, és ezt tükrözi akár öltözködése, lakása is. Gyakran észre sem veszi, hogy csábít, mert minden mozdulata ösztönös. Az úrihímzés inspirálta lámpaernyő tervezése során ezek a gondolatok kavarogtak a fejemben.

A papír alapanyagú lámpaernyő felülete rusztikus, enyhén gyűrött hatású, a lakkbevonatnak köszönhetően tapintása mégis selymes. Nappali fényben díszítése csak diszkréten látszik, felkapcsolva tűnik elő teljességében a papírrétegek közé bedolgozott motívum. Letisztult formájának köszönhetően jól megtalálja helyét a modern és klasszikus környezetben egyaránt, meghitt, különleges és megnyugtató hangulatot árasztva a térben, ahol otthonra talál. Remek ajándék lehet, hiszen a fehér-fekete kombinációval nehezen lehet melléfogni.

Lámpaernyő: papír, magasság.: 19 cm, átmérő.: 20 cm

Állvány: fém, magasság.: 35 cm, összmagassága 48 cm

Tisztítása száraz ruhával történik, nedves környezetben eldeformálódhat.

Figyelem!

Max. 40W-os, E14-es méretű, LED-es izzóval használható.

A csomag nem tartalmazza az izzót.

Ajánlott a meleg fényű izzó használata.

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
A nő, aki csábít, rendkívül magabiztos. Harmóniában van önmagával, és ezt tükrözi akár öltözködése, lakása is. Gyakran észre sem veszi, hogy csábít, mert minden mozdulata ösztönös. Az úrihímzés inspirálta lámpaernyő tervezése során ezek a gondolatok kavarogtak a fejemben. A papír alapanyagú lámpaernyő felülete rusztikus, enyhén gyűrött hatású, a lakkbevonatnak köszönhetően tapintása mégis selymes. Nappali fényben díszítése csak diszkréten látszik, felkapcsolva tűnik elő teljességében a papírrétegek közé bedolgozott motívum. Letisztult formájának köszönhetően jól megtalálja helyét a modern és klasszikus környezetben egyaránt, meghitt, különleges és megnyugtató hangulatot árasztva a térben, ahol otthonra talál. Remek ajándék lehet, hiszen a fehér-fekete kombinációval nehezen lehet melléfogni. Lámpaernyő: papír, magasság.: 19 cm, átmérő.: 20 cm Állvány: fém, magasság.: 35 cm, összmagassága 48 cm Tisztítása száraz ruhával történik, nedves környezetben eldeformálódhat. Figyelem! Max. 40W-os, E14-es méretű, LED-es izzóval használható. A csomag nem tartalmazza az izzót. Ajánlott a meleg fényű izzó használata.A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data