Kézműves éjjeli lámpa állvánnyal - EGYENSÚLY

260.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: Éjjeli lámpák

Számomra minden motívum kedves, de talán ez az a minta, amely leginkább a szívemhez nőtt. Ebben a légies, szimmetrikus formában egyszerre jelenik meg a stabilitás és az elegancia. Fontosnak tartom, hogy egy régi terítő sarkáról ez a káprázatos hímzésminta valamilyen formában tovább éljen, és másokat is gyönyörködtessen.

A papír alapanyagú lámpaernyő felülete rusztikus, enyhén gyűrött hatású, a lakkbevonatnak köszönhetően tapintása mégis selymes. Nappali fényben díszítése csak diszkréten látszik, felkapcsolva tűnik elő teljességében a papírrétegek közé bedolgozott motívum. Letisztult formájának köszönhetően jól megtalálja helyét a modern és klasszikus környezetben egyaránt, meghitt, különleges és megnyugtató hangulatot árasztva a térben, ahol otthonra talál. Remek ajándék lehet, hiszen a fehér-fekete kombinációval nehezen lehet melléfogni.

Lámpaernyő: fehér ás fekete papír, magasság.: 19 cm, átmérő.: 20 cm

Állvány:fém, magasság.: 35 cm (IKEA termék), összmagasság: 48 cm

Tisztítása száraz ruhával történik, nedves környezetben eldeformálódhat.

Figyelem!

Max. 40W-os, E14-es méretű, LED-es izzóval használható.

A csomag nem tartalmazza az izzót.

Ajánlott a meleg fényű izzó használata.

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
Számomra minden motívum kedves, de talán ez az a minta, amely leginkább a szívemhez nőtt. Ebben a légies, szimmetrikus formában egyszerre jelenik meg a stabilitás és az elegancia. Fontosnak tartom, hogy egy régi terítő sarkáról ez a káprázatos hímzésminta valamilyen formában tovább éljen, és másokat is gyönyörködtessen. A papír alapanyagú lámpaernyő felülete rusztikus, enyhén gyűrött hatású, a lakkbevonatnak köszönhetően tapintása mégis selymes. Nappali fényben díszítése csak diszkréten látszik, felkapcsolva tűnik elő teljességében a papírrétegek közé bedolgozott motívum. Letisztult formájának köszönhetően jól megtalálja helyét a modern és klasszikus környezetben egyaránt, meghitt, különleges és megnyugtató hangulatot árasztva a térben, ahol otthonra talál. Remek ajándék lehet, hiszen a fehér-fekete kombinációval nehezen lehet melléfogni. Lámpaernyő: fehér ás fekete papír, magasság.: 19 cm, átmérő.: 20 cm Állvány:fém, magasság.: 35 cm (IKEA termék), összmagasság: 48 cm Tisztítása száraz ruhával történik, nedves környezetben eldeformálódhat. Figyelem! Max. 40W-os, E14-es méretű, LED-es izzóval használható. A csomag nem tartalmazza az izzót. Ajánlott a meleg fényű izzó használata. A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data