Kézműves éjjeli lámpa állvánnyal - ERŐ

260.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: Éjjeli lámpák

Talán minden nő arra vágyik, hogy egy erős férfi álljon mellette. A gyimesi berbécsszarvas motívum alapján készült lámpa igazi férfias erőt áraszt. Házaspároknak remek ajándék lehet a hálószobába egy nagyon nőies és egy nagyon férfias éjjeli lámpa kombinációja, mely még inkább elmélyíti a férfi-női szerepeket.

A papír alapanyagú lámpaernyő felülete rusztikus, enyhén gyűrött hatású, a lakkbevonatnak köszönhetően tapintása mégis selymes. Nappali fényben díszítése csak diszkréten látszik, felkapcsolva tűnik elő teljességében a papírrétegek közé bedolgozott motívum. Letisztult formájának köszönhetően jól megtalálja helyét a modern és klasszikus környezetben egyaránt, meghitt, különleges és megnyugtató hangulatot árasztva a térben, ahol otthonra talál. Bátran ajándékozható, hiszen a fehér-fekete kombinációval nehezen lehet melléfogni.

Lámpaernyő: papír, magasság.: 19 cm, átmérője.: 20 cm

Állvány: fém, magasság.: 35 cm, összmagassága 48 cm

Tisztítása: száraz ruhával történjen, nedves környezetben eldeformálódhat.

Figyelem!

Max. 40W-os, E14-es méretű, LED-es izzóval használható.

A csomag nem tartalmazza az izzót.

Ajánlott a meleg fényű izzó használata.

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.


Fotók: Gábos Albin
Talán minden nő arra vágyik, hogy egy erős férfi álljon mellette. A gyimesi berbécsszarvas motívum alapján készült lámpa igazi férfias erőt áraszt. Házaspároknak remek ajándék lehet a hálószobába egy nagyon nőies és egy nagyon férfias éjjeli lámpa kombinációja, mely még inkább elmélyíti a férfi-női szerepeket. A papír alapanyagú lámpaernyő felülete rusztikus, enyhén gyűrött hatású, a lakkbevonatnak köszönhetően tapintása mégis selymes. Nappali fényben díszítése csak diszkréten látszik, felkapcsolva tűnik elő teljességében a papírrétegek közé bedolgozott motívum. Letisztult formájának köszönhetően jól megtalálja helyét a modern és klasszikus környezetben egyaránt, meghitt, különleges és megnyugtató hangulatot árasztva a térben, ahol otthonra talál. Bátran ajándékozható, hiszen a fehér-fekete kombinációval nehezen lehet melléfogni. Lámpaernyő: papír, magasság.: 19 cm, átmérője.: 20 cm Állvány: fém, magasság.: 35 cm, összmagassága 48 cm Tisztítása: száraz ruhával történjen, nedves környezetben eldeformálódhat. Figyelem! Max. 40W-os, E14-es méretű, LED-es izzóval használható. A csomag nem tartalmazza az izzót. Ajánlott a meleg fényű izzó használata. A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data