Kézműves éjjeli lámpa állvánnyal - Örökség II.

280.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: Éjjeli lámpák

A számomra legkedvesebb darabot láthatjátok. Egészen hihetetlen, hogy e finom, fényáteresztő papírból készült lámpaernyő mintája fúróval készült. Elegáns, letisztult kedves, de magabiztos, mint kedvenc regényeink grófnői. Remekül illeszkedik mind a hagyományos, mind pedig az újszerű berendezési tárgyak közé. Nappal fehér színű, felkapcsolva diszkrét fényt sugároz, mely a minta vonalánál picit megerősödik. Ajánlott olvasáshoz, közösségi terekbe, beszélgetősarkokba, mivel hangulatfényként beragyogja és melegséggel tölti el a teret.

A papír alapanyagú lámpaernyő felülete rusztikus, enyhén gyűrött hatású, a lakkbevonatnak köszönhetően tapintása mégis selymes. Nappali fényben díszítése csak diszkréten látszik, felkapcsolva tűnik elő teljességében a papírrétegek átfúrásával keletkezett mintán a fény. Letisztult formájának köszönhetően jól megtalálja helyét a modern és klasszikus környezetben egyaránt, meghitt, különleges és megnyugtató hangulatot árasztva a térben, ahol otthonra talál. Remek ajándék lehet, hiszen ezzel az egyszerű formával nehezen lehet melléfogni.

Lámpaernyő: fehér papír, magasság.: 25 cm, átmérő.: 20 cm

Állvány: fém, magasság.: 35 cm (IKEA termék), összmagasság: 55 cm

Tisztítása száraz ruhával történik, nedves környezetben eldeformálódhat.

Figyelem!

Max. 40W-os, E14-es méretű, LED-es izzóval használható.

A csomag nem tartalmazza az izzót.

Ajánlott a meleg fényű izzó használata.

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

A termékek között megtalálják az állólámpa változatát is.

Fotók: Gábos Albin
A számomra legkedvesebb darabot láthatjátok. Egészen hihetetlen, hogy e finom, fényáteresztő papírból készült lámpaernyő mintája fúróval készült. Elegáns, letisztult kedves, de magabiztos, mint kedvenc regényeink grófnői. Remekül illeszkedik mind a hagyományos, mind pedig az újszerű berendezési tárgyak közé. Nappal fehér színű, felkapcsolva diszkrét fényt sugároz, mely a minta vonalánál picit megerősödik. Ajánlott olvasáshoz, közösségi terekbe, beszélgetősarkokba, mivel hangulatfényként beragyogja és melegséggel tölti el a teret.A papír alapanyagú lámpaernyő felülete rusztikus, enyhén gyűrött hatású, a lakkbevonatnak köszönhetően tapintása mégis selymes. Nappali fényben díszítése csak diszkréten látszik, felkapcsolva tűnik elő teljességében a papírrétegek átfúrásával keletkezett mintán a fény. Letisztult formájának köszönhetően jól megtalálja helyét a modern és klasszikus környezetben egyaránt, meghitt, különleges és megnyugtató hangulatot árasztva a térben, ahol otthonra talál. Remek ajándék lehet, hiszen ezzel az egyszerű formával nehezen lehet melléfogni.Lámpaernyő: fehér papír, magasság.: 25 cm, átmérő.: 20 cmÁllvány: fém, magasság.: 35 cm (IKEA termék), összmagasság: 55 cmTisztítása száraz ruhával történik, nedves környezetben eldeformálódhat.Figyelem!Max. 40W-os, E14-es méretű, LED-es izzóval használható.A csomag nem tartalmazza az izzót.Ajánlott a meleg fényű izzó használata.A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.A termékek között megtalálják az állólámpa változatát is. Fotók: Gábos Albin
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data