Kézműves függőlámpa - Énidő

310.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: Függőlámpák

A lámpaernyő számomra azokat a pillanatokat idézi, amikor szeretek egy bögre kávét egyedül elfogyasztani, beleolvasni egy magazinba, megtervezni a napot, rajzolni vagy éppen pár percet elmerülni a gondolataimban. A sűrű csipkeminta remekül kiegyensúlyozza a lámpaernyő méretét. Nyitott, bronzszínű belseje felerősíti a fényt. Egyszerű barátságos meleg szürke színével bármilyen bútorzathoz, falhoz jól illik, mivel kölcsönösen kiemelik egymás színét. Elhelyezhető nappaliban, konyhában, étkezőasztal fölé, de a hálószobák csendjét és nyugalmát is kedveli.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös textúrája. Széle aszimmetrikus.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 38 cm

Magassága: 20 cm

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
A lámpaernyő számomra azokat a pillanatokat idézi, amikor szeretek egy bögre kávét egyedül elfogyasztani, beleolvasni egy magazinba, megtervezni a napot, rajzolni vagy éppen pár percet elmerülni a gondolataimban. A sűrű csipkeminta remekül kiegyensúlyozza a lámpaernyő méretét. Nyitott, bronzszínű belseje felerősíti a fényt. Egyszerű barátságos meleg szürke színével bármilyen bútorzathoz, falhoz jól illik, mivel kölcsönösen kiemelik egymás színét. Elhelyezhető nappaliban, konyhában, étkezőasztal fölé, de a hálószobák csendjét és nyugalmát is kedveli.Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös textúrája. Széle aszimmetrikus.A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 38 cmMagassága: 20 cmA termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data