PAJKOS CSILLÁM I.

260.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: Függőlámpák

A lámpaernyő mintája a csillagos estéket idézi. Nappal a gyönyörű, erőteljes türkizes színében pompázik, este nyugalmat sugároz. A belső bronzos csillogás felerősíti a fényt, és meleg hangulatba burkolja a teret, melyet megvilágít.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös a textúrája. Széle aszimmetrikus.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 36 cm

Magassága: 19 cm

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
A lámpaernyő mintája a csillagos estéket idézi. Nappal a gyönyörű, erőteljes türkizes színében pompázik, este nyugalmat sugároz. A belső bronzos csillogás felerősíti a fényt, és meleg hangulatba burkolja a teret, melyet megvilágít. Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető göröngyös a textúrája. Széle aszimmetrikus.A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 36 cmMagassága: 19 cmA termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data