Részecskék

360.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: Függőlámpák

A lámpaernyő letisztult, csontszínű formáját remekül kiegészítik az apró elemi, enyhe csillogású részecskék. Az arany, méregzöld, ivory és rézvörös geometriai formák váltakozása kellemesen illeszkedik az olyan terekbe, ahol letisztult, de nagykereskedelemben kapható bútorokkal rendezték be a lakást. A meleg fényű különleges lámpával szinte egy csapásra megszemélyesíthetjük a lakásunk hangulatát.

A formák sok türelemmel, gondos odafigyeléssel elektromos lombfűrész segítségével, vékony falemezből születtek, majd akril bevonatot kaptak.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető textúrája göröngyös felületet képez. Széle aszimmetrikus.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 37 cm

Magassága: 17 cm

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
A lámpaernyő letisztult, csontszínű formáját remekül kiegészítik az apró elemi, enyhe csillogású részecskék. Az arany, méregzöld, ivory és rézvörös geometriai formák váltakozása kellemesen illeszkedik az olyan terekbe, ahol letisztult, de nagykereskedelemben kapható bútorokkal rendezték be a lakást. A meleg fényű különleges lámpával szinte egy csapásra megszemélyesíthetjük a lakásunk hangulatát. A formák sok türelemmel, gondos odafigyeléssel elektromos lombfűrész segítségével, vékony falemezből születtek, majd akril bevonatot kaptak. Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető textúrája göröngyös felületet képez. Széle aszimmetrikus.A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 37 cmMagassága: 17 cmA termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data