TÖRPÉS

360.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    
Kategóriák: Függőlámpák

A gyerekszoba hangsúlyos elemévé válhat ez a lámpaernyő, melyen kedves törpék, gombaházikók és aprócska felhők váltakoznak. A formák sok türelemmel, gondos odafigyeléssel, elektromos lombfűrész segítségével vékony falemezből születtek, majd akril bevonatot kaptak. Belső bronzos színezése felmelegíti és megerősíti az izzó fényét. A törpék szívesen beköltöznek napközi otthonok hálóiba, játszóházakba, gyerekprogramok termeibe.

Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető textúrája göröngyös felületet képez. Széle aszimmetrikus.

A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.

A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.

Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.

Átmérője: 36 cm

Magassága: 16 cm

A termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.

Fotók: Gábos Albin
A gyerekszoba hangsúlyos elemévé válhat ez a lámpaernyő, melyen kedves törpék, gombaházikók és aprócska felhők váltakoznak. A formák sok türelemmel, gondos odafigyeléssel, elektromos lombfűrész segítségével vékony falemezből születtek, majd akril bevonatot kaptak. Belső bronzos színezése felmelegíti és megerősíti az izzó fényét. A törpék szívesen beköltöznek napközi otthonok hálóiba, játszóházakba, gyerekprogramok termeibe. Alapanyaga 100%-ban újrahasznosított barna karton, ennek köszönhető textúrája göröngyös felületet képez. Széle aszimmetrikus.A függesztés helyén 4,5 cm átmérőjű lyuk található, amely az E27-es foglalatokhoz talál. A túlmelegedés miatt kizárólag LED-es izzóval használható, ajánlott a kerámia foglalat használata.A lámpa nem tartalmazza a felfüggesztést, foglalatot és az izzót.Tisztítása száraz vagy enyhén nedves portörlővel ajánlott.Átmérője: 36 cmMagassága: 16 cmA termék kézműves jellege miatt apróbb eltéréseket tapasztalhat a fotókon látottakhoz képest.Fotók: Gábos Albin
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data